Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Lære at lære – læreprocessen i menneskelig udvikling ...

Læring og E-learning

På denne indgang til positive oplevelser, arbejder man med læring i alle former og organisationer. Når der skal planlægges eller justeres i en læreproces – tilrettelægges en uddannelse eller et kursus. Didaktikken kommer til udtryk i et helt billede og danner mening for alle – således arbejder man med bevidstheden.

På bundlinjen kan man bygge de positive oplevelser efter:

  • Indsamle og analysere behovet for nye læringsforløb et uddannelse hvor der er et kompetencegab og tavs viden ikke er blevet synligt endnu.
  • Analysere og Identificerer et bestemt kompetence og uddannelsesbehov i den enkelte arbejdsfunktion, i afdelingen og eller i hele organisationen.
  • Didaktisk kan vi tilrettelægges efter en virksomhedsstrategi eller markedsanalyse mv. så organisationens kompetencer spejles i strategiplanen/analyse, gennem en nøje planlagt, gennemtænkt læringsproces og bearbejdet arbejdsgange, hvor man finder den optimale uddannelsesform.
  • Man kan undervise på alle tilrettelagt mål - på viden - på færdigheder - og holdninger så der opstår en kompetence hos en eller flere og sikre at læringskvaliteten er i top, på et minimum af tab på en læringskurve der falder over tid.

0