De Universelle To

HR Magasinet 1. udg​ave år 2008


Download HRM her "PDF".

HR Magasinet er hjerteligt velkommen blandt læserne.

HR Marketing har via deres kampagne været i kontakt med ca. 3000 mennesker og ca. 2200 har meld sig til, for at se og læse HR Magasinet.


HR Marketing fortsætter deres arbejde og vil glæde sig over, at ved næste udgivelse i august 2008, vil der være over 3000 HR interesserede, personaleansvarlige og HR chefer, der modtager magasinet i dens Webudgave. Stor tak til HR Marketing for deres indsats.


Leg og alvor i vores HR arbejde.

Som jeg har nævnt i prøveudgaven har HR området flere forskellige indgangsvinkler til både lederne og personalet, for ikke at glemme bestyrelsen og direktionen – men hvem tegner HR linien, lederne, medar-bejderne eller HR chefen. CSR, virksomhedens sociale ansvar, kunne være et af fokusområderne, hvor vi alle kan være med, både de store, mindre og de helt små virksomheder.


Vi kunne alle godt møde denne kvinde på vores job:

Kvinden har lige fundet en knude i sit bryst og skal undersøges. For nogle år siden havde hun lige fået fjernet det meste af sit underliv og går stadig til undersøgelser regelmæssigt. Kvinden skal hele vejen til Skejby Sygehus, med mindre hun vil vente 7 måneder på en tid i sit eget distrikt i København. Kvinden føler sig ganske naturligt mere presset end sine kollegaer på jobbet. Kvinden skal holde konfirmation, her i efteråret 2008 for sin ene søn. Det skal holdes derhjemme med 45 gæster, hvor hun skal lave mad, og hvad der til hører.


Mange af os ledere og medarbejdere går og klynker over den travle hverdag, men vi må og skal lære at tage ansvar for vores eget liv. Vi synes måske, at vi har for meget om ørerne, men her til må vi lære os selv, at vi skal prioritere og holde fokus på, hvad der er vigtigst for os og vore kollegaer.


Vi har ganske mange valg muligheder, og hvilken skal vi vælge, vi skal vælge den, der er den bedste løsning, den der fungerer bedst for os. Det gør, at vi kan fornemme glæden og det gode humør i os selv, da vi får mere energi af netop den stemning.


Har du en historie, som du gerne vil fortælle og dele med os og de mange læsere af HR Magasinet, hold dig ikke tilbage, skriv eller ring til os.


God læselyst og på gensyn i næste udgave af HR Magasinet, der udkommer i august 2008.


Redaktøren.