Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

De Universelle To er en kreativ partnerskabsorganisation - vi arbejder med menneskers personlige udvikling og faglige afklaring, vi skaber indsigt i det kreative potentiale, her igennem læring, HR og en kreativ strategisk forretningsudvikling samt at finde nye og spændende måder, hvorved akutte økonomiske og menneskelige udfordringer kan løses – herunder jobskabelseslæringsprogrammer med 15 års erfaring.

Kontakt os

Hvorfor os?

De Universelle To arbejder med vores formål bl.a. gennem de holistiske perspektiver og tanker, hvor vi ser på det hele menneskes værdier, både på det fysiske og psykiske plan samt på den menneskelige energi.

Formålet er nytænkning på HR området og i videnskabelig forstand fra ny forskning over hele verden. Men de selvsamme videnskabelige undersøgelser kan aktiveres gennem kendte metoder, såsom læring, kreativitet, positive oplevelser og en synlig opmærksomhed i og hos det enkelte menneske, er meget vigtig for os. Formålet rummer bl.a. også teknikker og metoder indenfor positiv psykologi koblet med AI metoden mv. (værdsættende samtale).

0